Hříšná láska nebo z lásky hřích?

Hříšná láska nebo z lásky hřích?

Anotace: Nechceme být za naši lásku potrestáni ...

Věřím na lásku, moc čarovnou má,
to tvrdit může jen ten, co její sílu zná ...
Potřebuji lásku, dokáže pomáhat a léčit,
přála bych všem, aby se o tom mohli přesvědčit!

Děkuji za lásku, a vděčnost ať je věčná,
s milovanou osobou cítím se bezpečná.
Žehnám všem milencům, sama byla jsem požehnána,
protože ten kdo přeje, tomu je přáno - toť pravda známá!

Chci lásku, sobecky si ji nárokuji,
s láskou je svět krásnější, to prorokuji ...
Zaplatím za lásku? Otázka často mnou kladená!
Proč naše láska je pak tedy hříchem, jsem zmatená ...
Autor ona_a_on, 20.11.2008
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tvé básně mají vždycky jakýsi jinotaj... nevím, otázku na hádanku. Trestána být za lásku, to snad ani nende... Ale máš pravdu, najdou se tací, kteří by Tě za ňu nejraději zabili. Přej a bude Ti přáno, se sice řéká, ale není pravidlo.

20.11.2008 16:18:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí