Být teď s Tebou

Být teď s Tebou

Anotace: Večerní přání...

Mám jedno skromné přání,
zas s tebou být od večera do svítání.
K Tobě se tulit celou noc,
radostí křičet o pomoc.
Poslouchat tvůj tlukot srdce,
tvé rty chutnající sladce.
V tichu sténat hlasitě,
chytnout,nepustit tě ze své sítě.
Tvé doteky elektřiny zkrat,
zažívat to na stotisíckrát!
V srdci neskutečná radost,
té,nemít nikdy dost.
V pohádce snů žiju teď,
tímto snem mě neustále veď!
Po tvém boku být už na pořád,
nikdy nezměnit tento řád.
Jsi mé všechno...
Autor Khiti, 20.11.2008
Přečteno 360x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí