Smekám

Smekám

Anotace: slabá chvilka...

Smekám, Danielo!

Já smekám před Tebou,
jak jsi mi dala zpátky sebe.
Já smekám kloubouk ze sebe,
když tajně milovat směl jsem Tebe.

Já smekám tomu bílému vínu,
co dalo mi polibek snů.
Já smekám korunu,
byla jsi tu pro mě v každém neduhu.

ja smekám čapku,
dala jsi mi naděje kapku.
Já smekám z hlavy šátek,
každý společný den byl pro mě svátek.

já smekám helmu,
poznal jsem Tě jako šelmu!
Já smekám čepici,
jak jsi mě poslala do ....!

Já smekám sombréro,
když jsem byl vůl, takové péro!
Ja smekám bekovku,
když zjištuji, že jsi mě měla jako další bokovku!
Autor Wacky, 20.11.2008
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Mispul
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naprosto geniálně napsaný.. od ironie po nenávisti.. skvělý:(

23.11.2008 19:34:00 | Mispul

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí