Proč se odcizujeme?

Proč se odcizujeme?

Anotace: láska byla krásná.. trvá delší dobu, ale cítím že to není ono.

Píšu tvé jméno do tmy
písmenka mizí..
Jen se mě dotkni
snad nejsem ti cizí.

Chci cítit tvou vůni.
Chci držet tvou ruku.
Chytni mě prosím.
Chytni mě prosím nepouštěj.
Nezvládnu to bez tebe.
Necítím že jsem tvá jediná,
jsem přece jen hloupá blondýna..

Nechovej se ke mě prosím tak chladně,
pojďme na procházku..
Dívej na nebe!
Sluníčko na obloze zapadá a vadne.
Jsem snad jen loutka na provázku?

Nezajímá tě má bolest,
vše co udělám je špatné,
sluníčko na obloze zase zlátne...

Takhle beží den za dnem,
a já cítím že i my dva vadnem...

Miluji tě lásko pořád. Kam ses mi ztratil?
Autor Mala Elvie, 21.11.2008
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí