Kdyby..kdyby...

Kdyby..kdyby...

Anotace: Kdybych mohla...kdybych měla..kdybych směla

Chtěla bych každý den se s Tebou smát,
chtěla bych, na Tvé rty, ty moje dát.
Chtěla bych s Tvojí dlaní v mojí jít,
ve svém srdce, napořád Tě mít.

Tak moc bych si tohle přála,
abych se už nikdy nebála.
Že než Tě spatřím, ztratím Tě,
ani říct Ti nestihnu, jak moc chci Tě.

Jsi to nejkrásnější na světě,
jsi to nejlepší v mý větě...
Jsi to nejůžasnější co kdy bylo,
jsi to nejdražší co mi zbylo.

Proč nejsi u mě, když Tě potřebuji,
proč nejsi u mě, když Tě tak miluji.

Jednoho dne, já a Ty,
nikdo nepochopí..jen my...
Autor Leonkaaa, 21.11.2008
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: Makula, Agniezka, Holis, Zasněný básník, Slečna s pokřiveným charakterem, Paulín
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není hezká. Je krásná.

22.11.2008 20:07:00 | Zasněný básník

Tady je nekdo zamilován...?
:) hezká básniča

21.11.2008 22:41:00 | Slečna s pokřiveným charakterem

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí