Emoce

Emoce

Mnoho slov
a nikde pravda,
ale přesto všechno,
tě mám pořád ráda.

Topím se v slzách,
zmírám žalem,
ty to však ignoruješ,
vždyť ty jsi ten bohém.

Láska je jako klíště,
chytne tě a nepustí,
tak omluv se příště,
však jsi dítětem štěstěny.

Je totiž někdo,
kdo nadevše tě miluje,
on nemá nikoho,
jeho srdce tluče pro tebe.

Tvá slova jsou jako meče,
jako ostré dýky,
bodají pěkně hluboko,
rána se nikdy nezhojí.

Jsi jenom chlap,
to vím a lituji tě,
však pochop jednu věc,
že já miluji tě...
Autor Shireen-I, 21.11.2008
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí