Kde jsi...

Kde jsi...

Anotace: Kde jsi? Vrať se prosím...

Kde jsi lásko?
Kde jsi když tě potřebuji?
Jsi s jinou?
Obdaroval jsi ji květinou?

Chci tě teď mít u sebe,
chci snad moc?

Nechtěla jsem nikdy nic.
Chyba!
Měla jsem chtít vic.

Co my zbylo?
Jen ta slzička,
co mi padá na líčka
a vpíjí se do trička.

Vzpomínka na tvé modré oči
kdysi hořely...
Proč ted tak studí?
Proč mě v noci smutek budí?

Sedím tu a svítí lampička..
po tváři teče mi ta slzička.
Není jich málo,
je jich plné moře.
To moře bylo plné tvé lásky,
kam se ztratila?
Odpařila se?

Proč mne už tak nemiluješ?
Klečím na kolenou
s hlavou skloněnou..

Prosím...
Pláču...
Třese si mi tělo..
Potřebuji obejmout...

A ty tu nejsi..
Nikdy když potřebuji tu nejsi.

Jsem hříšnice, miluji tě..
Čert mě vem!
Autor Mala Elvie, 21.11.2008
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí