Něco asi končí..

Něco asi končí..

Anotace: Mluví samo za sebe..

..
.

Jen tak sedím,
ani nedutám,
z okna hledím,
koukám, nevím kam.

Před mými oči,
stojíš jenom ty,
hlava se mi točí,
něco asi končí..

Je mi smutno,
nic nevnímám,
v místnosti je dusno,
skoro nedýchám.

Nevím, co se děje,
hlava se mi točí,
mně fakt špatně je,
něco asi končí..

.
..
Autor Inna Kawon, 21.11.2008
Přečteno 407x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Likynka, Dedillope
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí