Chtěla bych

Chtěla bych

Anotace: čas nám utíká

Chtěla bych spatřit zář,
tvou zář tvých tmavých očí
a vědět,že nikdy neskončí,
že je šílená a mrazivá.

Nahlédnout do tvého nitra-
být s tebou
a chvět se pod tvým přívalem
něžností.

Namodralé šero se line krajinou
a já bych chtěla být tou rovinou.
Prožívat chvíle východu slunce,
doteky tepla,žáru a mrazu.
Měsíční pohlazení nad usínající krajinou
a být pro tebe tou jedinou.

Mrazivá dnešní noc,
noc lásky a květu,
před námi v rozkvětu,
život nám ubíhá.

Chtěla bych zachytit čas,
uchovat to co je v nás
a nemyslet na zítřejší den,
probudit se?-nebyl to sen!
Autor Veverice, 21.11.2008
Přečteno 329x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tož vítej v modrém světě...básňa dobrá jen tak dál...

21.11.2008 23:19:00 | jedam

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí