Přišel jsi a ranil jsi mě

Přišel jsi a ranil jsi mě

Anotace: Moje další básnička, snad se vám bude líbit =)

Přišel jsi a ranil jsi mě
zabil jsi to málo co jsem měla
co jsem ti udělala?
Přišel jsi a ranil jsi mě
vzal jsi vše co bylo ve mě
udělal jsi hroznou věc
tak prosím poslouchej mě přec
nedívej se na mě!
Nech mě jít
navždy chci od tebe pokoj mít
nechci na tebe myslet, je na čase jít.
Vzpomínky si musím vzít.
Přišel jsi a ranil jsi mě
potom odešle a nestaral se dál
nikdy si se o mě nebál
přišel jsi a ranil jsi mě.
Chci se schovat do náruče tvé
vzal si i srdce mé.
Nemám nic
a ty stále víc.
Bereš mi život
možná to ani nevíš
zcela jsi mi zničil život
jsi krutý a nepromíjíš.
Přišel jsi a ranil jsi mě
a já stále miluji tě!
Život bez tebe je nic
dej mi víc své lásky
neposílej mě pryč
pojď a pohlaď mé vlásky.
Neslyšíš mě
nevidíš mě
opuštíš mě!
Přišel jsi a ranil jsi mě
srdce mě bolí, já se tě nechci bát
a zůstanu tu jen stát
budu trpět pro lásku
chci zůstat u tebe miláčku!
Přišel jsi a ranil jsi mě!
Autor Ladyelf, 22.11.2008
Přečteno 497x
Tipy 5
Poslední tipující: BARBYE, Rošták Domča, páááááááá
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska už je taková, že si s námi někdy pohrává..

15.05.2009 15:52:00 | BARBYE

Díky za pochvalu. Jsem ráda, že se to líbilo =)

23.11.2008 13:54:00 | Ladyelf

Teda,tak tohle dílko mě dostalo do kolen,moc pěkně zpracovaný,dojemný

22.11.2008 20:32:00 | Rošták Domča

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí