Vločky lásky

Vločky lásky

Anotace: Túto báseň som vymyslela pri pohľade na prvé vločky snehu...prosím vás o komentáre, pretože som už dosť dlho nenapísala žiadnu báseň a chcela by som vedieť, či sa moja tvorba zhoršila alebo zlepšila.Ďakujem

Vločky dopadajú na okno
elegatne ľahnú do mojich dlaní
o chvíľu z nich bude mokro
padnú do studne nesplnených prianí

Pripomenú mi tvoje jemné pery
áno, ružové s jemnými vráskami
pýtal si sa či ti moje srdce verí
a ja som ťa umlčala slovami

Moja láska padala ako vločka
z jasnéhe neba
lenže do studne nesplnených prianí...
v ten deň, čo si mi tvoje srdce položil do mojich studených dlaní.
Autor Mišiačik, 22.11.2008
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí