Kůže

Kůže

Anotace: Nevěra a nedůvěra... Pohltí jen nás nebo veškeré naše vztahy?

Má kůže snad dosáhne bodu varu
Rychlosti světla, když se jí dotýkám
Sama ve tmě - milovaná, nemilovaná
Každý milimetr už důvěrně znám
A kdo se, lásko, dotýká tebe?
Kdo usíná ve tvém náručí?
Snažím se přiblížit, ale odháníš mě
Nepodíváš se mi ani do očí
Snažím se obejmout tě
Vzdaluješ se
A mé myšlenky útočí
jako pluk nezkušených vojáků
Zmatených z každých dalších střel
Muč mě a trap mě, jak jen můžeš
Nejsem tvůj nepřítel
Chci jenom vědět, kdo se tě dotýká,
když to nejsem já
Chci vědět, kdo vedle tebe spí,
když se noc probouzí
Chci vědět, kdo tě objímá,
když jsem o dům dál
a když se sobě snažím odepřít
to, co ty můžeš mít,
kdykoli si vzpomeneš
Chci vědět, jestli je to lež,
když "v dobrém i zlém" říkají u oltáře
Chci vidět do tvé tváře,
když zas a znovu lžeš
Chci vidět tvé myšlenky a pocity,
když říkáš, že mě miluješ
po roce - nebo ti to trvalo déle?
Chci si lehnout do postele
bez pocitu, že sem nepatřím
Chci se tě dotknout,
aniž by ses rozplynul jak dým
z mé poslední cigarety
Chci dokončit všechny věty,
co na jazyku mám
Mlčím ale
A tvou blízkost odmítám
Někdo jiný dotkl se tvé kůže
Někdo jiný tě v noci objímal
Kéž bys byl tam,
kde hledals své odpovědi
To, co nechceš ode mě
Kéž by nedočkal ses dne,
co tě vedle mě probouzí
Dotkneš se mě
A já se nevzpouzím
Možná je život jen o nevěře a nedůvěře
Můžná je o tom, co sami chceme znát
Možná ti nevěřím a chci, abys šel,
ale pořád tě budu milovat
Možná se někdo jiný dotýká tvé kůže,
ale nebude tě tak jako já milovat
Autor unstoppable, 24.11.2008
Přečteno 276x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, sioned, enigman, vapiti
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí