Zrcadlo

Zrcadlo

Anotace: Občas mám pocit, že sny se opravdu mohou stát realitou...Než mi někdo setře zrcadlo :) (napsána 23.11.2008)

Namaloval jsi na zrcadlo
dvě postavy jak za ruku jdou
to překrásné divadlo
obraz nás dvou.

Já neváhala ani chviličku
hbitě přikreslila srdíčko
jednoduchý tah malíčku
a pousmál ses maličko.

Dýchl jsi na sklo
a přikreslil miminko
to všechno mi řeklo
že máš mě rád - ne malinko.

Čtyři zdi a navrch stříšku
aby postavy měly kde žít
v tom zrcadlícím odlesku
umělo se nám krásně snít.

Pak však kdosi přichází
"Co si to tady patláte?
Bez pražádných nesnází
fantazií si létáte..."

Jen tři tahy hadrem
a byla všechna krása pryč
co se dá dělat, asi budem
muset najít jiný klíč
- k našemu štěstí.
Autor mauvais-ange, 24.11.2008
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Zweiblumen, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... líbí se

29.11.2008 19:08:00 | Zweiblumen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí