Modlitba za malou ukrajinku

Modlitba za malou ukrajinku

Anotace: Báseň ze sbírky Poezie LSD

Tak malá, malinkatá, snad schováš ji v dlaních
a budeš si s ní jen tak hrát
přesto bude se s tebou bít,
i když do ucha šeptáš jak moc ji máš rád.

Úsměv, jež hladí čepelí meče
a ty prosíš ať hladí tě dál,
přesto že krev ti z líce teče,
ty srdce pro ni jsi se vzdal.

Slzy co pálí víc než letní slunce
a pohled jasnější lesní tůňce,
to strašné jsou tvé zbraně,
když zraní tě, už není ti pomoci
poté bláhově píšeš své verše láskou do noci
a doufáš, že něco změní,
mýlíš se, tohle přec pohádka už dávno není.

Modlím se za tebe, aby život ti jen to dobré přál,
modlím se za tebe, aby při tobě vždy někdo stál,
modlím se za tebe a tvé štěstí,
já modlím se za malou ukrajinku,
které vše co mám jsem dal.
Autor Little.mikee, 26.11.2008
Přečteno 352x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí