zakázané ovoce

zakázané ovoce

Anotace: nevím co se mi to hlavou honí co se mi to děje s životem

Ochutnat zakázané ovoce není dobrý nápad.
Že prý chutná nejvíce, ale jaký to má dopad?
Nesklidíš za to ovace, možná se i budeš trápit,
můžeš to vždy alkoholem jen tak prostě zapít.
Jenže alkohol ti nepomůže
ani nepřináší růže,
jen tě vysvlíkne z tvé kůže.
Pozor na to čemu věříš, nikdy vlastně nevíš komu se to svěříš.
Potom už to nejde hladce,
poznáš hněv a stek,
sveze se to s tebou z kopce,
jen kuli pár větám co jsi jiné řek.
Měl sis dávat pozor hochu a to ne jen trochu,
ovoce se někdy zkazí, když to opravdu čekat nebudeš,
kudlu do zad ti to hned vrazí a ty poražen odejdeš.
Autor filipika, 27.11.2008
Přečteno 405x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, grohy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí