Zklamání

Zklamání

Anotace: .....

Strach prostupuje mým zbědovaným tělem,
má cenu ti začít zase věřit,
či mi dáš časem opět sbohem?
sílu s tebou nemá cenu měřit.

Bojím se tě, tvých slov,
jež snaží se mne opít,
zavřeš mě zpět do okov,
v slzách začínám se topit.

Je těžké být s tebou a přitom bez tebe,
proč musel jsi tak ublížit,
proč tvé srdce pro mne již netepe...
jakoby zkamenělo...

Proč vše krásné končí a v bolest se mění,
snad jediné snění zůstává věčné.
Vše v co doufala jsem si mi vzal,
ale vzpomínky mi nevezmeš nikdy...
Autor efie, 27.11.2008
Přečteno 411x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

jednou najdeš na svá proč? odpověď, doufám, že nebude příliš pozdě

28.11.2008 10:03:00 | Petr 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí