Nabokovo dno

Nabokovo dno

Anotace: ...

Srdce
je jazykolam roztříštěných hvězd
a ruce
dobrodějné manifesty
vášeň
která se skrývá v týlu hříšných chtíčů
dopadne
také jednou na Nabokovo dno
ach ouvej
toho dne...
Autor Muta cum liquida, 28.11.2008
Přečteno 293x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam, Cristinne
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí