Nůž v srdci

Nůž v srdci

Anotace: Jaké může být poslední zúčtování vašemu drahému

Rozchod dvou srdcí, bolí, ach bolí
kdo by řekl, že jedna pravda vášeň skolí.
"Nikdy bych se tvé lásky nevzdal"
tos v nočním svitu krásně mi šeptal.

První týden jsi mi básně skládal,
dál ses ale nenamáhal
mi tenkrát upřímně říct
že chtěl jsi mě jenom svlíct
a nic víc.

Nůž do srdce, a ne do zad
jsi mi bodl.
Kéž by ses nenarodil,
kéž bys po světě nechodil!
Ne že chodí neštěští po lidech-
-to TY maříš holkám rozum, krátíš dech.
JÁ bych za tebe dýchala,
i když od jiných jsem slýchala,
že už dávno tě nezajímám.
Tak teď běž, jen běž si sám.

Spravedlnost si tě najde,
byl jsi zlý a mockrát jsi pil
a já bych ti modré z nebe snesla.
Vůbec sis mě nevážil.
Já tě milovala, já tě ráda měla.

Tvoje zrada byla do srdce kudla,
díky které jsem v citech zchudla.
Bež pryč a nekřižuj mi cesty,
za všechno stejně můžeš jen TY!
Autor Yves, 17.09.2005
Přečteno 582x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí