Večerní exploze

Večerní exploze

Anotace: ...

a žalostné šimrání v podbřišku
kutálející se dolů k patám
když na štěstí si - vítězně - já šlapám
v explozích za svitu měsíčku

v chvějících se stoncích trávy pod našimi těly
hledám roztroušenou naději
a snad se i nenápadně pousměji
až zjistím, že jsme právě uletěli

jako dva andělé, jež křídla mají
z večerníhu třpytu podnapilých očí
co při stoupání k nebi skončí u obočí
a krásného nikdy nepoznají

/uvězněni v tělech
sníme o andělěch/
Autor barking bitch, 30.11.2008
Přečteno 286x
Tipy 2
Poslední tipující: Severka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí