Za co???

Za co???

Anotace: Kamilovi...

Proč a za co tohle mám?
Proč mám zas pocit, že zůstaneme opět každý sám?
Proč mě to tak moc bolí a nemůžu spát, když vím,
že mě nemáš asi rád.
Ale přece to nemůžou být jen prázdná slova, prázdný psaní...
Mě to bolí, ničí mě to...Ty to nevidíš?
Necítíš to?
Já se trápím, je Ti to jedno.
Nespím, nejím, zavírám se sama v sobě.
Pláču, nebavím se utápím se v Tobě.
V mojí lásce v krásných chvílích...
Ve slovech, gestech, vzpomínkách. V řece žalu.
Utopím se, utrápím se ve vlastním bolu.
Autor Lolitka, 17.09.2005
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí