Příště

Příště

Anotace: Možná budu jiná...

Nepochopena tebou, svým okolím,
snažím se vše zvládnout,
vyhýbám se zavřeným dveřím.

Tak moc bych chtěla stisknout jejich kliku,
přijde chvíle strachu, očekávaní.
Nemám tu sílu otevřít, tolik slz, tolik křiku!

Bloudím v prádných uličkách,
schovávám se mezi stromy.
Doprovází mě vzpomínky a pocit viny.

Nebyla jsem dost dobrá -
příště budu horší...
Autor Kariš, 30.11.2008
Přečteno 329x
Tipy 1
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí