Strach

Strach

Anotace: Toto psala moje dívka

Bojím se, že naše láska rozplyne se v prach,
a proto mám tak velký strach.
Když sním o Tobě,
vznáším se jak na vodě.
Však někdy noční můry se mi zdají,
mojí hlavou a srdcem hrůzné myšlenky si plují.
V těch snech umírá naše láska
a mění se v nenávistná slůvka.
Vidím jak se mi ztrácíš před očima,
ale nepřesvědčím Tě ani svýma řečma.
Utíkáš ode mě na vždy.
Snad přátelství by nás zachránilo,
ale jen utrpení by to pro mě bylo.
Vědět, že mne nemiluješ,
je pro mě jako když už nežiješ.
Nemáš zdání jak mi je.
Štěstí, že jsou to jen špatné sny
a ne naše ještě horší činy.
Autor Bogieman, 11.10.2004
Přečteno 686x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí