Bolí mě srdce

Bolí mě srdce

Anotace: ...

Bolí mě srdce od lásky
Bolí mě srdce žalem
Nač jsou ty hloupé otázky
Kdy spolu zas budem

Nač jsou dny plné samoty
Jak udělat to mám
jak vyjít z černé temnoty
Kterou prožívám

Lék na splín je láska
Kterou dávat umíš
Ruka Tvá co laská
Tou bolest mou tlumíš

Když hladí mě ta ruka
Ve vlasech, po těle, na tváři
Pryč jsou ta krutá muka
radostí celá rozzářím

Jen prosím brzy přijď
A ve vlasech pohlaď mě
Jen prosím brzy přijď
Nechci být sama už v té tmě
Autor Katlen, 01.12.2008
Přečteno 520x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí