Co je láska

Co je láska

Anotace: jak to teda je?

Je krásné býti milován, avšak krásnější je milovat,
láska nikdy není to co měl by si člověk na horší časy schovávat.
Asi jsem tak trochu slepý a naivní, když toto říkám,
protože láska je to co mě tíží a proč skoro nedýchám.
Vždyť když je komu nosit růže je svět jeden velký ráj,
ale když Ti láska svírá srdce, je svět jenom nehostinný kraj!
Autor Bogieman, 11.10.2004
Přečteno 977x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí