Fraktura srdce

Fraktura srdce

Anotace: pořád ho to bolí, ale já za to nemůžu

Proč pláče dívka stojící u okna?
Co odráží se v slze u oka?
Úzkost a bolest ze zlomených srdcí,
neslyšíš nic už prostě nebuší.
Mrtvá je touha po spasení,
konec lhářů je zmařený.
Neslyšíš nic jen hukot temnoty,
co vábí nás všechny skočit do nicoty.
Není tu nic za co by stálo žít,
překonat bolest by muselo srdce chtít.
Všechno je zbytečný, všechno je marný,
odevzdat se smrti je tak snadný.
Proč pláče dívka stojící u okna?
Úsvit se odráží v jejich vlasech,
planoucí bolest se ztrácí v její kráse,
však není to k ničemu srdci zničenému.
Je konec, vše je zmařeno, je konec
a svět je černá díra a my v ní ztraceni.
Autor ninive9, 02.12.2008
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí