Anděl

Anděl

Anotace: :)

Směješ se mi Anděli?
Ty co máš mou duši hlídat
jak v sobotu tak v neděli
když měl bys odpočívat.

Směješ se mi Anděli?
já vím, že jsem Ti k smíchu
mou duši snažíš vybělit
však já jsem zrozen k hříchu.

Směješ se mi Anděli?
snad víš už co mě souží
když osamocen v posteli
mé srdce touhou hoří.

Směješ se mi Anděli?
má samota je k pláči
mé oči lásku viděli
jak si pyšně kráčí.

Nesměj se mi Anděli!
Ty možná žiješ v harmonii
lásku máš ve Spasiteli
však mou necháváš bez zrození.
Autor Ďábel sám, 02.12.2008
Přečteno 471x
Tipy 14
Poslední tipující: Bíša, Aka Kiss, BARBYE, Myrja, Psavec, Mbonita, isisleo, hanele m., Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až se můj anděl zasměje, tak vysvitne moje naděje..hezké ďáblíku

29.12.2008 20:25:00 | lovelienka

no jo nic není jen černé a bílé, pěkná básnička, i když jí psal ďábel sám :o)

03.12.2008 18:28:00 | Aka Kiss

Hmm, hmmm..

03.12.2008 10:26:00 | JClouseauB

I dábel s andělem můžou být kamarádi,
tak zasmějte se spolu,
a bud´te na světě rádi :)

03.12.2008 08:39:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí