Mé milované

Mé milované

Anotace: ..

Pro moji milovanou,
která ve dne sluncem je mi,
v noci hvězdou,
hvězdou co nezhasne ti,
sluncem, které nespálí kůži mou.

Pro ni,
ona krev do žil mi vhání,
stejně tak žal a slzy,
když v úzkých mne trápí,
neslibuje nic,
možná i proto, toužím stále víc.

Prosím ji o smilování
a říkám jí věř mi!
Anebo raději ne,
cesty lásko,
sněhem jsou zaváté.
Autor Gabriel17, 02.12.2008
Přečteno 556x
Tipy 3
Poslední tipující: Markeťák713, střelkyně1, Jean89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí