Budu...

Budu...

Anotace: ...

Tvá přání jsou tak krásná,
jak hvězda na nebi stálá,
má odpověď je jasná:
Budu tím,
co si přeješ, vším!

Budu hřát tě svou láskou,
budeš-li jen mou kráskou,
budu tvou nadějí v této chvíli,
chci ti věřit,
chci abychom spolu byli!

Však prstýnek na hraní,
mé myšlenky zahání.
Chci a prosím tě,
to nesmí se už stát,
protože já pochopil,
že mám tě rád!
Autor Axis, 02.12.2008
Přečteno 547x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí