sny?

sny?

Anotace: ???????? co říct.

Začínám psát, chci ti říct – tolik slov.
Však ústa sou němá a nás dva dělí jakýsi zamlžený most.
Bojím se na něj vstoupit, však je tu má ctižádost?

Nechci prohloupit, ani udělat chybu
Koukám z toho mostu je tam řeka snů,
v ní vidím plavat tebe, rybu?

Sny – ryba v jedno se spojuje,
Já tu jen tiše stojím- všechno se shoduje.

Co si člověk přeje, když ne, nespoutanou řeku!
Co když má holý ruce jak chytit tu rybu
Bože, je to fakt ke vzteku.
Stojím a nevnímám čas, ač plyne jak ta voda přece
Věřím sny jsou fakt krásné, mé však, v tý řece.
Né! křičí nitro , né! zas a zas ne!

Nemějte sny zavřený v pasti v hlavě.
Přejděte temný most, Přitul se k ní.
Dejte si hlavu k hlavě.
Autor RendyMCAir, 17.09.2005
Přečteno 645x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Omlouvám se trošku jsem to upravil možná je to hezčí, dík za přízen.

24.01.2006 22:06:00 | RendyMCAir

Zajímavé, ale možná, že ta ryba potřebuje svobodu a ne chytit. Život je jak řeka a rybka do ní patří. Nespoutávej ji. Velmi pěkné:)

18.09.2005 18:44:00 | Zdeňka

Máš můj naprostý souhlas,mlčení je propast.

18.09.2005 14:03:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí