Touhy

Touhy

Anotace: ta, pro kterou to je, ta to ví. A snad to také objeví.

Já chci,
zase s tebou bývat.
Já chci,
zase ti Méďo říkat.
Já chci,
zase tě objímat.
Já chci,
zase se k tobě tulívat.
Já chci,
zase se s tebou mazlívat.
Já chci,
zase se s tebou na filmy dívat.
Já chci,
zase s tebou lehávat.
Já chci,
zase za tebou jezdívat.
Já chci,
zase tě na zastávce čekávat.
Já chci,
zase ti na rozloučenou mávat.
Já chci,
zase tě za ruku vodívat.
Já chci,
zase s tebou na lavečce sedávat.
Já chci,
zase si s tebou povídat.
Já chci,
zase se s tebou smávat.
Já chci,
zase ti, s čím budeš chtít, pomáhat.
Já chci,
zase se kvůli tobě obětovat.
Já chci,
zase tě na rty líbávat.
Mé srdce zeje prázdnotou,
toužím mít tebe, jedinou.
Před očima jsi mě pouze vidinou,
jak já bych si přál, aby se stala skutečnou.
Zní to sobecky,ale je to tím,
že jsi mně učarovala jako mávnutím.
Autor peca8, 03.12.2008
Přečteno 323x
Tipy 2
Poslední tipující: Pešulka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no, na me je to preslazene...

03.12.2008 21:47:00 | saddova

Moc mě to neoslovilo.Ale ten konec celkem ušel.Nebudu vice kritizovat protože vim že v tomhle jsou velke city.Snad ti to vyjde.

03.12.2008 21:39:00 | mexx

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí