Sluníčko

Sluníčko

Anotace: Přítel na mne stále myslí, já též na něj,verše se mi derou do úst,je nám spolu přeci hej!

Sluníčko mé usměvavé,
zahřej mě svým úsměvem,
můžeš i svým dotekem a polibkem=)
V srdíčku mě krásně hřeješ,
na mém těle celém rozehřeješ.
Stále myslím jen na Tvé paprsky,
jak nám bývá spolu stále hezky.
Tak se brzy vydej do světa fantazie unášen příjemným snem.
Sladké sny má lásko:-*
Autor losberundos, 03.12.2008
Přečteno 344x
Tipy 4
Poslední tipující: STIMPRE, myší královna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí