Chutnáš mi jak...

Chutnáš mi jak...

Anotace: Láska prochází žaludkem :-)

Pohár vína s ušlechtilou chutí,
co polykat další doušky nutí,

cizokrajné ovoce, které hladí,
ke stému polibku tiše svádí,

zelené lístky čaje,
symfonie doteků tiše hraje,

čerstvé jablko svěží,
zrychlené výdechy střeží,

steak z mladého býka,
poslední prádlo svlíká,

hrozny bílého vína,
koulejí se do klína,

bílé hromádky šlehačky,
osladí ňader kopečky,

ovšem, co chutná mi nejvíce,
nektar z tvé touhy studnice…
Autor Jiří Klein, 07.12.2008
Přečteno 565x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Zdravá výživa!))

07.12.2008 12:49:00 | Jaromila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí