Koľko?

Koľko?

Anotace: Báseň..o čom?...dozvieš sa po prečítaní:)...

Koľko hviezd vieš zrátať,
keď sa pozrieš na nočné nebo,
sprav mi miesto, tiež si ľahnem,
chcem počítať s tebou

Koľko dvojíc sŕdc,
spája vášeň túžby navzájom,
viacero ich môže horieť,
keď si jedno hľadá podnájom

Koľko sloviek – prepáč,
treba na zmytie všetkých hriechov,
bude to asi toľko,
koľko sĺz sa nedá prekryť smiechom

Koľko rôznych východov,
má labyrint milencov,
keby láska bola blázinec,
každý túži byť v nej zriadencom
Autor geronimo, 07.12.2008
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej na Liter.cz, ST! dávám Ti hned na začátek, báseň je působivé, pocitová, má krásný obsah, myšlenku.

08.12.2008 09:03:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí