Batelov

Batelov

Anotace: tak takhle jsem poznal svou dívku co miluji ;-)

hvězdy nám září nad hlavou,
ja přemýšlímm jak na tebe s odvahou.
ta se bohužel nedostaví,
Batelov až všechno spraví.
pár kapek červeného vína,
ty se rozzářís jak duhová víla.
naše jazyky se zapletou,
city se zas propletou.
Ráno zjistím že to nebyl sen,
od té doby vidím tebe jen.
Autor Tungata, 09.12.2008
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: Lonely.girl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí