Milování je ...

Milování je ...

Anotace: ....

Když dotýkáš se mé kůže
a já zraju a sládnu
jako hrozny vína ve vinici

Když dlaněmi rozoráváš
neúrodnou pláň mého těla

Když kapkami potu
z tvého čela zavlažíš
vyprahlé póry mé kůže
Autor Hančí, 12.10.2004
Přečteno 1341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí