Já plus ty rovná se my

Já plus ty rovná se my

Anotace: Básnička o lásce, která nedopadne dobře. Psáno před měsícem, kdy jsem byla ještě smutná. Ale smutek už dávno není :-)

Kapičky krve padající na čistou zem
a mně z úst vychází - Tak si mě Bože vem!
To všechno způsobila ta nepravdivá slovíčka
co vyprávěla jak může být krásná láska.

Pod závojem krásných slov jsi střádal test
a já až nakonec zjistila, že tvé city byly lest.
Tvé polibky byly jako motýlí třes křídel na mých rtech.
a tvé pohlazení mi připadalo jako bych lehla na lesní mech.

Vše končí, vše začíná, ale já už nemám síly pokračovat dál.
a tak přemítám chvíle, které byly krásné jako když jarní větřík vál
Chci to celé skončit, proto křičím do tmy,
ale už dávno neplatí, že JÁ plus Ty rovná se MY
Autor Akia, 09.12.2008
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí