Když

Když

Anotace: au au

Když

Když zlá slova lásku zabíjí
Když radost života rychle pomíjí
Když duše křičí skrz oči skleněné
Když člověk má srdce z kamene,
Když jen zlobu umí dát
Když neumí prohrávat
Když doufá sní a nemá nic
Když hraje sází ať má víc
Když sny se rozplynou
Když šanci máš jedinou

Tak vezmi co máš do náruče,
Poslechni zda srdce tluče
Jestli ano
Šťastný buď a objímej dál svou hruď
Autor ivanka777, 10.12.2008
Přečteno 337x
Tipy 8
Poslední tipující: Holis, Psavec, Paulín, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajimave dilko

10.12.2008 13:53:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí