Miluji tě..proč?

Miluji tě..proč?

Anotace: Moe new báseň...chjo..

Miluji chuť pizzi, miluji když držím svíci.
Miluji ten svit tu zář ,miluji Tvůj obličej a Tvou svatozář.
Miluji Tvůj krásný melodický hlas, miluji Tvůj obličej je- to krása všech krás.
Miluji když spíváš tu píseň lásky, miluji když záříš jako sedmikrásky.

Proč, Tě miluji když nemůžu Tě mít?
Proč, Tě miluji a toužím s Tebou být?
Proč, Tě vidím všude – tu i tam?
Proč, jen Tě vlastně znám?
Proč, je to tak? Proč, nepřejede mě raději vlak?
Přečteno 424x
Tipy 7
Poslední tipující: Lilly Lightová, Alex Foster, Holis, páááááááá, Quigleika
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..máš zajímavý profil..

11.12.2008 10:20:00 | páááááááá

ten konec?..proč si připadám, jak by mne převálcoval vlak..by bylo možná výstižnější..nic ve zlém

11.12.2008 10:19:00 | páááááááá

...krásně smutné,ale horší je že je to opravdové...

11.12.2008 09:01:00 | Quigleika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí