Má dívka

Má dívka

Anotace: Když na ni myslím tak mám v hlavně různé myšlenky ;-)

Když se dívám na nebe,
opět myslím na tebe.
Myslím na tvé krásné tělo,
před očima se mi zatemělo.
Myslím na linii tvého těla,
má touha by tě hodně chtěla.
Chce tě stále čím dál víc,
dnes zas z toho bude nic.
Těšit se může na další den,
možná se jí dopřeje dostat ven.
Autor Tungata, 10.12.2008
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Pešulka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí