Summer Love

Summer Love

Anotace: Všechno je pryč...

Proč zrovna TY ses mi zalíbil?
No? Jak se to jen mohlo stát?
Někdy jsi mě jen políbil,
Jindy jsi řekl: ,,Mám tě rád.“

Lhal jsi mi?
Nebo co se děje?
Léto je pryč,
Teď už sněží, leje...

Říkám, léto je pryč!
A ty s ním taky,
naši lásku teď překryly mraky.

Prchá, jak propan při destilaci.
Vzpomínám na léto
a zapomenout mi dá strašnou práci.
Autor Ancze, 11.12.2008
Přečteno 311x
Tipy 4
Poslední tipující: Alfííík, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo tohle myslim zazilo hodne lidi...

12.12.2008 09:24:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí