Potřebuji tě..

Potřebuji tě..

Anotace: ´´´´´´´´´´

Potřebuji tě..
jako ptáci křídla
Potřebuji tě..
jako v drogerii mýdla

Potřebuji tě..
jako člověk lásku
Potřebuji tě..
jako magnetofon pásku

Potřebuji tě..
jako květináč hlínu
Potřebuji tě..
jako obrys vlastního stínu

Potřebuji tě..
jako slepec svou hůlku
Potřebuji tě..
jako zbraň olověnou kulku

Potřebuji tě..
jako krabice víko
Potřebuji tě..
jako koťata mlíko

Potřebuji tě..
Autor Billy Idol, 11.12.2008
Přečteno 882x
Tipy 9
Poslední tipující: Květa, NikitaNikaT., Holis, strašidýlko-střapatý, Mbonita, Bíša, DalfaSalfa
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to krásný takhle "krásně" někoho potřebovat, moc chválím

17.12.2008 16:15:00 | Květa

Každý někoho potřebujeme, většina, drtivá většina lidí potřebuje svoju lásku...

14.12.2008 13:06:00 | NikitaNikaT.

taky tak potrebuju sveho broucka

12.12.2008 09:19:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí