Michale...pro tebe

Michale...pro tebe

Anotace: ty moc dobře víš.....

možná sem tě milovala,
možná sem chybu udělala,
vzpomínám, jak sme se líbali pod lampou..tady za rohem,
potom nás potkal taťka a já šla domů honem,
kéž bys pochopil, proč sem po tom wšem napsala ti ta hnusná slova,
ale chcu jen to nejlepší..pro nás oba,
to, cos mi řekl mezi posledníma větama...proč pláčeš, když si to chtěla, proč si nám to udělala?....
já wěřim a doufám, že bude zas líp,
jako bylo před tím kinem nádherným,
po něm padl první polibek, první jiskry se rozletěly
a my zistili, že chcem, aby bylo wšecko jiný,...
teď sem ale zistila, že přítel nejlepší si,
protože tagle je to nejlepší, pokud zase zvykneme si.
Autor r-a-d-a, 14.12.2008
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí