Šeptání

Šeptání

Anotace: Zašeptal bych Ti tyto slova....

V hlavě mi znějí stejná slova
že Tě chci pořád zas a znova
chci Tě mít pořád vedle sebe
a hladit už jenom Tebe
tak pojď ke mně kousíček blíž
udělám Ti na zádech ledem kříž
budu Ti tam psát krásná slovíčka
tak pojď budeš jenom moje maličká
budu Ti tam psát něžné věty
zasypu celou postel modrými květy
zasypu ji celou a Tebe v ní
jen toto mi teď pořád v hlavě zní...
Autor Nola77, 12.10.2004
Přečteno 2157x
Tipy 1
Poslední tipující: Davido
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (11x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí