Co je to láska?

Co je to láska?

Anotace: ...tak tohle se mi dneska stalo, už to tak cítím delší dobu, a nevim si rady... :(

co je to láska?
napadá mě
když ho potkávám
po dlouhém čase

když slyším šepot
v jeho hlase
uvádí mě to v rozpak
ačkoli vím
že k němu
nic necítím

když vnímám jeho pohled
a vzpomínám
na dotyky
když vidím jeho úsměv
a zanechává
to ve mě
něco zvláštního

pak celý den
se jen bez myšlenek
procházím
jako zkažený sen
jdu naproti
nesnázím

bojím se chvíle
až ho zas uvidím
co je to láska?
jen pomlka v díle
telenovely
???
S.O.S
Autor eery, 15.12.2008
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: Lonely.girl, Rbb
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

být upřímná k sobě ....je nalezt odvahu poznat co je láska miluješ stále

15.12.2008 17:02:00 | Rbb

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí