Říká se

Říká se

Anotace: Je to tak, a bolí to...

Říká se

Říká se,
že za lásku se platí…
Tak proč pak,
za tu cenu se city neztratí?
Platíme bolestí palčivou,
jež nás sužuje kdesi uvnitř,
čekáme na naděj novou
a do té doby chceme pryč.

Říká se,
že se nemáme za minulostí otočit…
A kdo nám potom
ukáže čím se máme poučit?
Teď si říkám,
mám toho za sebou hodně,
proč stejnou chybu dělám,
proč jsem se snažila uvěřit tobě?

Říká se,
že láska vidí růžově…
Ale já se zamilovala,
až když jsem zapochybovala o tobě.
Proč když člověk narazí,
začíná vidět pravé světlo?
Pak odpověď nenachází,
v čem se jeho srdce spletlo.

Říká se,
to co cítíš taky udělat máš…
Udělala jsem chybu
a nikdo mi nevrátí zpátky čas.
Měl bys vědět snad,
že si mi na chvíli vrátil naději,
já si s tebou nechtěla jako předtím hrát,
ale ty ses na to odtáhl raději.

Říkal jsi,
že jsem to nejhezčí, cos potkal…
Ale proč jsi utekl,
to už jsi mi vědět nedal.
Nechtěla jsem udělat chybu jako předtím,
chtěla jsem ti otevřít bránu,
ale zavřel´s ji dřív tím,
žes mi udělal do duše ránu.

Říkám si,
proč jsem uvěřit chtěla …
zamilovala se do tebe,
aniž bych se optala zda-li bych směla.
Proč se o lásce říká,
že léčí v nemoci?
Když ta k tobě teď piká,
že snad uvěřila jednou v noci…
Autor Juřinka, 15.12.2008
Přečteno 378x
Tipy 3
Poslední tipující: Agniezka, Lonely.girl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí