...

...

Anotace: Pro někoho...však ví...

Lásko, naše cesty se teď rozdělili,
nevím, co dělat v tuhle chvíli.
Slzy mi tečou a já je neumím zastavit,
netuším, jak se tomuhle postavit.
Nevím, jestli jsi mi jenom lhal
a jestli ses mým citům vysmíval.
Já jsem v to, co mezi námi bylo, věřila,
s Tebou jsem se krásně cítila.
Oba jsme, ale pochopili, že to nemá cenu,
vždyť Ty máš ještě jednu ženu!
Pořád jsem naivně doufala, že zůstaneš se mnou,
ale Tebe tvý city asi jinam vedou...
Tak už Ti musím sbohem dát,
i když mi to bude srdce rvát...
Nezapomenu ...
Autor Kallkaa, 17.12.2008
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: Sigurd II.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já vím.....:(...stejně zase vstanem a pujdem dál..protože my jsem ti, jenž silní musí být..

05.02.2009 12:36:00 | JeToRebel

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí