Zářivý pohled

Zářivý pohled

Anotace: jedná se o srdeční záležitost, která mě bolí a ničí, strašně moc.. děkuji za komentáře

Pohled slunný,
co rozzáří noc,
polibek letmý,
však znamená moc,
byl na moment šťastný
a nežádal víc.

Jen obejmout,
po tváři pohladit,
za ruku chytit,
nežně ústa políbit,
tělo na svém pocítit,
hlavu na rameni položenou,
při obětí,
ruku na boce procítěnou,
líbání dlouhé,
jak žádají city,
snění strohé,
podobné vločce sněhové..
Autor Gabriel17, 18.12.2008
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

lásko, miluju tě ať to dopadne jakkoliv

18.12.2008 19:35:00 | Jamesow

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí