dokud to nepřebolí

dokud to nepřebolí

Anotace: ...

spojené ruce

-znamení

šťastného okamžiku
ve dvouch..

hřejivá emulze
omlazuje srdce

milují se..

úsměvy do ticha
doteky bez viny

vzpomínají..

myšlenky na sebe
ve společném zítřku

těší se..

vzájemné objetí
po první hádce

doufají..

vzpomínky na chvíle
života pospolu
neposlední slza

na rozloučenou..
Autor Woski, 19.12.2008
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: jesterka, Bíša, Alasea
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, ano.

19.12.2008 16:25:00 | Alasea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí