slzy jako kamínky

slzy jako kamínky

Anotace: :)

vklopítnout tak do začarovaných snů
do zářících paprsků tvého jmení
nechat se slyšet o tvém přání
nechat se slyšet o nás

to bych.....

a mezitím píseň mne doprovází
píseň o ztraceném zítřku
a mé slzy jsou kamínky
kamínky v mých očích

...
to pro jednou se zase probudila jistota
jistota v políbení
toho ničeho,co mi tě připomíná..
Autor Woski, 19.12.2008
Přečteno 345x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, Bíša, Petbab, Kite.Kat
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí