Je příliš pozdě

Je příliš pozdě

Anotace: ..zapomenout

Je příliš pozdě zavřít oči
Je příliš pozdě zapomenout

Dotkl ses mé tváře
Líbnul mě na rty
Mé srdce jsi sevřel
Mohl jsi jenom ty

Za všechny proplakané noci
Za všechny ztracené polibky

Já měla tě tolik ráda
Milovala jsem tě
Proč tvé srdce žádá
ať opustím tě

Je příliš pozdě zavřít oči
Je příliš pozdě zapomenout
Autor Mike Owen, 20.12.2008
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, Mrs.Grázl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezká:)

20.12.2008 21:46:00 | Mrs.Grázl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí